Ontwerp bureau Den Haag

Ontwerp bureau Den Haag begeleidt ook graag uw productontwikkeling

Elk product dat in de wereld verkrijgbaar is, is ooit gewoon met een idee begonnen. Maar hoe wordt in dat proces een idee een concept en dat concept vervolgens een concreet eindproduct? Het is zonder twijfel een langdurig traject, waarbij tal van verschillende aspecten om de hoek komen kijken. Aspecten waar de bedenker van het oorspronkelijke idee vaak geen of nauwelijks kennis van heeft. Schakelt u daarentegen ons ontwerp bureau in Den Haag in, dan kunnen we u letterlijk van a tot z in dat hele traject begeleiden. Dus van het allereerste, misschien nog ietwat vage idee tot en met het concrete product dat ook echt verhandeld kan worden.

ontwerp-bureau-denhaag

Volop inpandige vakkennis bij ons ontwerp bureau in Den Haag

Zelfs als u nu alleen nog maar een globaal product idee hebt, gaan we graag met u een brainstorm sessie aan. Daarbij kunt u dan meteen handig gebruikmaken van alle specialistische kennis die ons ontwerp bureau in Den Haag in huis heeft. We zijn namelijk heel erg goed op de hoogte van de specifieke mogelijkheden van relevante producenten en bewerkings-experts in de omgeving, zodat we snel voor u kunnen schakelen en we u ook zonder verdere poespas aan de juiste productiepartners kunnen koppelen. Dat is niet alleen uit praktisch oogpunt prettig, maar zorgt er in de regel ook voor dat er een hoge mate van efficiency in het hele traject ontstaat, waardoor ook sneller concrete eindresultaten worden bereikt.

Ons ontwerp bureau in Den Haag is u van a tot z van dienst

Als ervaren ontwerp bureau uit Den Haag spreekt het eigenlijk ook voor zich dat we u op alle verschillende vlakken van het productontwerp van dienst kunnen zijn. Nadat we samen met u de eerste belangrijke details van het nieuwe product hebben bepaald, vervaardigt een vakbekwame product ontwerper meerdere voorbeeldmodellen voor u, waar u vervolgens uw definitieve keuze uit maakt. Tijdens de ontwerpfase wordt overigens niet alleen maar naar de praktische aspecten van het nieuwe product gekeken. Ook het design ervan speelt een belangrijke rol. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat een product er prachtig uitziet, maar vanwege het fraaie design onhandelbaar is geworden. Daarentegen is een opvallend design juist wel weer van groot belang als u tussen soortgelijke producten goed en duidelijk op wilt vallen. Het is dus vooral een kwestie van de juiste balans aanhouden.

Een ontwerp bureau in Den Haag dat uitdagingen niet schuwt

Natuurlijk houden we tijdens het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe producten ook goed rekening met de duurzaamheid ervan. Daarnaast zijn we goed op de hoogte van NEN- en ISO-normen en ondersteunen we met onze aanpak als ontwerp bureau in Den Haag graag de circulaire economie. Wat ons betreft zijn regelgevingen daaromtrent geen belemmering, maar prikkelen ze ons juist om extra innovatief voor u aan de slag te gaan. Welke specifieke wensenpakket u ook heeft, u kunt er zonder meer zeker van zijn dat de vakkundige medewerkers van UnNamed Design u als klant altijd centraal zullen stellen.

Menu